26.7.08

Dopp i det blå...

Igår var vi då vid en sommarstuga och det var riktigt trevligt. Barnen simmade hela kvällen och vi fick grillad korv mm.
Senare gjorde faktiskt jag eld i bastuugnen, nåja, det var min man som började, men jag som fick elden att brinna iallafall:-)
Vi for i bastun jag hade små aningar om att jag inte skulle våga doppa mig i det kalla vattnet, man ser faktiskt havet från området så det måste ju verkligen vara kallt vatten tänkte jag. Men med hjälp av bastun gick det lättare, och det var iskallt! Men jag doppade mig iallafall 2 turer.
Idag åkte vi till stan och äta istället för att laga mat, vi tog in på MacDonalds:-) Sen körde vi in till centrum, där det var folksamling värre än i Kina, det var idag dags för sommarens gammaldagstorg, och det drar minsann folk. Jag har varit en gång, men jag tyckte inte det fanns nåt som intresserade mig, så idag körde vi bara förbi, svängde in på en kaffe hos bekanta, och sen drog vi iväg till Fäboda och där doppade vi oss alla utom min man, som inte hade "simppare" med sig.:-/ Vattnet var varmt, men vinden kall, så det gällde att ligga under vattnet hela tiden. Nu är vi hemma och ska snart igen dra iväg, vi ska på grillfest till bekanta. Senare ikväll ska jag fara med mamma en sväng på Jakobs dagar, kolla bl.a på bunji-hopp, fåse vem som vågar testa. Jag skulle nog inte klara av att dyka rakt ner, men häftig känsla måste det vara om än kort:-)
Kanske vi äter nån grillbit oxå...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar