29.1.09

Torsdag

En ny dag, nya möjligheter.....:-)

Visste ni annars vad som kommer att hända 21.12-2012?
Jo, då är det världens undergång!

Asteroider, kanske till och med en ny planet dolda för närvarande i omloppsbana på jorden, kommer att drabba vår planet den dagen. Nå varför tro på nåt sånt?
Jo, för att Maya (mayafolket) profeterade händelser för jorden till den dagen vilket motsvarar slutet av sin kalender och Bibelns profetior om den sista tiden måste uppfyllas innan domedagen kommer. En del av dem har redan uppfyllts, andra håller på att uppfyllas eller ligger nära i framtiden. Ett viktigt tecken som uppfyllts är att Israel har återuppstått som stat och det står oxå att ledarna i hela världen kommer att samla härar till vad som blir mänsklighetens stora slutstrid i Mellanöstern.

Dethär hittade jag på nätet efter att ha läst om det på text-tv:n igår, om 21.12 2012
Jag tror inte alls på detdär datumet, men om jag ännu lever om 3 år och är med om dendär dagen så kanske jag nog kommer att vara lite rädd tror jag....:-/

år 2012 kommer planeten Niburu in i vårt solsystem, senaste gången den var här ska enligt teoretiker varit när dinosaurierna dog ut. den vetenskapliga teorin är att den ska avmagnetisera jorden(av någon anledning jag inte fattade) och därmed ställa hela planeten ur balans/ få planeterna ur deras banor och kollidera med varandra.:
NASA upptäckte att en komet var i jordens riktning o skulle antingen träffa eller passera jorden år 2012. (Nibiru?). Mayaindianerna hade spått domedagen år 2012. I tidningen för ett tag sedan stod det att kometen hade en väldigt liten chans att träffa jorden, ungefär en på miljonen. Men många påstår att det stod så endast för att inte skapa panik. Enligt NASA är det ganska stor chans att det inträffar. Även bibeln nämner årtalet 2012 och ger ledtrådar. (Har inte läst det själv, men har hört).Och skulle nu denna komet visa sig vara på väg rätt mot oss, påstås den vara omöjlig att spränga sönder eller få den att ändra riktning.

Så dethär gör en verkligen rädd!


Till annat som inte är så farligt....:-)
Hittade dehär klippen på you tube....tyckte de var coola!
http://www.youtube.com/watch?v=Ibdni5gc0Vs&feature=dir

http://www.youtube.com/watch?v=wHvl_XoV6KY&feature=related

UFO-lyktor, ska bort skrivs det idag, men inte för att det skrämt folk, utan för brandfaran:-)

Och sen skrivs det att många beväringar hoppar av.
Min bror han åkte in i Januari, och han var nog lite nervös inför det, men nu tror jag han trivs ganska bra där ändå. Det är inte så farligt som många tror, det tror jag! Man blir kanske skrämd av allt prat om det hit och dit. Det är ju så, att pojkar som gått igenom dessa månader, när de senare pratar om det, så låter det som om de skulle ha haft så kul ändå. Det är ju en upplevelse att vara i armén, om man lyssnar till allt det de berättar. Och jag tror att de som varit där, inte ångrar tiden.

Och den som inte sett dethär klippet från ett skolkök i Göteborg måste verkligen se det!
http://gptv.gp.se/player/play/77297


Och så lite skön musik:
http://www.youtube.com/watch?v=OxOSnrV7K-Y

http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0

http://www.youtube.com/user/leonalewis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar