8.2.09

Söndag


Imorse har vi oxå varit på ishockeymatch. IDag gick det mycket bättre. Pojkarna spelade bra och hade energi. Men ändå så vann det motsatta laget med 1-0.
Idag satt jag i "båset" och skrev ner vem som gjorde mål, och sen vem som fick utvisning. Detdär med utvisning är ganska krångligt egentligen. Det är svårt att höra vad domarna säger om det är tripping, holding, hooking, crosschecking och sen ska man hitta nån nummerkod för den utvisningen , men det gick bra iallafall.

Kollade på Melodifestivalen igår då. Jag blev nog lite, men bara lite besviken för att inte Mari eller Shirley alls kom vidare. Men visst var ju förstås Emilia bra och Alcazar hade ju en cool låt. Först när jag såg att hon, "Ugglan" skulle sjunga, så visste man ju att den skulle låta annorlunda och att det skulle bli nåt konstigt över det hela. Och det blev det ju, men låten var riktigt bra ändå, och jag vet att många inte håller med:) för det är inte lätt att gilla hennes stil. Hon gick ju visst till Andra chansen.
Petra Mede som var speaker under festivalen fick senare ledas av scenen eftersom hon fick ryggvärk från nån gammal dansskada. Och tittarna var riktigt irriterade över hur omröstningen gick till....
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4355785.ab

Till lite mindre roliga saker. Läste att en skogsbrand härjar i Australien, den värsta någonsin.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4355695.ab

Mammor som mobbare på nätet...
http://www.aftonbladet.se/wendela/article4349345.ab

Otroligt att dessa kvinnor fyller 40....men kanske lite plastik däremmellan...
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4353575.ab

Kommer mera snö bara så nu ska vi fara ut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar