26.2.10

Fredag kom med Sporlov...

Fredag och nu är det SPORTLOV! Och ikväll blir det hockey blandat med nån film kanske.
Just nu sitter barnen och tittar på Walle på Tv1000family, den kanalen visas gratis just nu! Och jag tror det var nästa vecka som Explorer visar några dar gratis.
Jag undrar om det gäller bara de som har kabeltv?
Tidigare idag hade jag kaffegäster. Min mans syster och hennes man ska ta sin katt till veterinärn för kastrering som de ville låna vår katt-transport-låda:)
Jag bjöd på nybakade wienerbröd, nåja, från bageriet....
Det börjar bli aktuellt för kastrering snart oxå för våran Findus.
Har oxå idag varit via arbetskraftsbyrån för en uppdatering hos min kontaktperson. Det är lite kul, eftersom jag för några veckor sen hittade en riktigt kul och jättepopulär blogg och det visade sig då när jag tittade runt att det var min kontaktperson på arbetskraftsbyrån som ägde den. Man får verkligen skratta när man läser hans blogg:D
Jag har bokat mig ikväll till bodypump, men just nu känns det lite trögt, så fåse om jag orkar åka in till stan en gång till idag....

Nu lite musik igen fredagen till ära:3 kommentarer:

 1. Tittar in och önskar trevlig fredag kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om tv1000. Fick "bandat" två fina barnfilmer i kväll. Att tittas på vid passligt tillfälle. Hur får du veta om dessa gratiskanaler?

  SvaraRadera
 3. Den blev inte så trevlig Carina, men tack och kram ändå:)

  Va bra Lisbet!:D Jag brukar ibland läsa på kanal 999 och 330. Jnt och Oncable kanalen och nu råkade jag se vilka bonuskanaler man sänder gratis. Man kan oxå kolla upp det på oncable på nätet, tror jag.

  SvaraRadera