19.2.10

Fredag

Fredag och ska strax starta dammsugaren.
Imorgon bär det av med buss till Alavus. Där blir det ishockeymatch.
Start redan 6.30 så det blir ingen sovmorgon....
Håller på och rensar Historiken på Google Chrome, undrar om det inte finns nåt enklare sätt att rensa den, än att ta en dag i taget? Det tar ju lång tid ifall man ska rensa många dagars historik. Jag har fått nya vänner på facebook. Släktingar som bor i Usa! Det är ju jättehärligt att få nya bekantskaper som man är släkt med och som man inte vetat om!
Snöoväder kanske är på väg. Iallafall i Sverige har man det just nu. Och pratade med mamma i telefon idag och i Helsingsfors var det riktigt dåligt väder också.
Här skiner solen iallafall.

Tiger Woods som det pratats om så mycket ska möta pressen ikväll för första gången. Tycker nästan synd om honom, han ska tydligen be om ursäkt för otrohetsskandalen inför världens nyfikna ögon. Han har haft dendär looken om att vara en ödmjuk, vänlig själ, så det är nog många som förvånades när det stod i tidningar om alla hans många kvinnor.
Det kan inte vara lätt att vara den idrottare som förtjänar mest av alla. Det tär säkert på högfärdigheten och kanske man till sist börjar tro att man är bättre än resten av världens befolkning och tror att man kan uppföra sig hur man vill och att världen ändå gillar honom.
Eller kanske det är så att när man kan köpa vad man vill, så blir man bara deprimerad och söker efter nåt som ger en extra krydda.

Anja Pärson är nog verkligen en kämpe. Hon föll ju i nedförsåket i OS i förrgår och hon säger att det var den värsta kraschen hon varit med om. Dagen efter tar hon hem ett brons:)


Lite skön dansmusik fredagen till ära:) Sätt spelaren till höger på paus och öppna youtube-länkarna i nytt fönster med ett klick på musens högra knapp:

Cascada:
Akcent:
Kate Ryan:
Jamelia:
Toybox:)
Kramis:
BWO:
Soraya:
David Guetta en gång till:
Star Pilots:

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni har en fin dag där i Alavus! Solen skiner och det ser ut att vara kallt. Som vanligt :)

    SvaraRadera
  2. Jo, det blev en fin dag! Fin ishall man har där och det är så varmt i den ishallen att man nästan börjar svettas:) Det var riktigt kallt jo. Vi var ut en sväng ikväll, men inte länge alls. Det var svinkallt, för nu räcker det inte enbart med en smällkall köld, nu blåser det oxå.

    SvaraRadera