18.2.10

Jag sa idag till en granne att man borde blunda nästa gång man ska köra byvägen. Jag har kört den så många gånger de senaste veckorna att jag kan den utantill i minsta detalj. Minsta lilla guppa vet jag var finns. Vet hur man gör svängarna för att undvika en del av dem. Men, det går inte att undvika dem helt, ibland känns det som om man sitter på en tvättmaskin som centrifugerar. Och ska köra efter den än gång denna dag. Ikväll har man ett kort möte på skolan om klassresan 5:orna och 6:orna ska göra senare.

Imårse körde jag mamma till tågstationen. Hon åkte helt ensam iväg till Helsingfors och ska vara där i 2 dar på shopping. Hon fick i julklapp ett presentkort som hon ska nyttja.
Hon sa imårse att om jag kommer med, så betalar hon allting:)
Men det skulle nog ha blivit för invecklat att bara släppa allt och åka med. Ifall min man haft semester skulle jag ju förstås ha åkt, men han jobbar kväll och det går bara inte.
Jag vet att hon är en som klarar sig och hon vet att hon klarar sig själv. Så hon kommer nog att njuta. Men i längden skulle det säkert bli ensamt. Hoppas nu bara hon vet vart hon ska när hon stiger av tåget, att hon hittar hotellet och att hon stiger på rätt tåg när hon ska hem:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar