17.3.10

Onsdag

Satt tidigare på lillebrors laptop och hade skrivit en hel massa meningar som bara mittiallt försvann. Jag tror nog jag tryckte på nån konstig knapp i misstag....
Så vi tar det igen när man är hemma....
Tidigare idag har vi varit mamma och jag och simmat. Idag simmade jag 1km, jag har slarvat lite den senaste tiden med att räkna och har simmat mindre än så.
Både mamma och vi besiktade våra bilar idag. VårFord gick igenom, otroligt nog, men inte mammas Audi, hon hade flera småfel, mamma alltså...näe, skämt åsido:). Jag börjar bli riktigt trött på våran Ford. Har trivts bättre med den, än den gamla Bmw:n vi har, men nu har det börjat svänga. Flera gånger har vi bytt "stöjtare" och fjädror som finns nånstans runt hjulen, på Ford:en då. Men det går några veckor och så "kaplar" det lika igen.
Med Bmw:n är det då rena rama njutningen att köra! Och det lönar sig inte alltid att köpa en dyrare bil, Ford:en kostade några 1000-lappar, medan BMW:n kostade några 100-lappar och Bmw:n står sig bättre, även i alla väder. Den är bakjulsdriven, men det gäller att ha koll när det slänger och är halt!
Men nästa bil blir större, fast det nu var det jag absolut inte ville ha. Och då kommer vi till hockeyn igen, utjatat ämne vid dethär laget. Men när man ska köra pojkar på 4-5 stycken och ni vet hur stora hockeyväskor är, så går det inte med en liten fjuttig baklucka som vi har, så det ska finnas rum i bakluckan på nästa bil och den ska INTE heta FORD!

Nu blir det mat....ris och broiler, barnens favorit!

5 kommentarer:

 1. Så härligt det låter med simning nu och då. Du är nog bra i gång, varje dag!

  SvaraRadera
 2. Jo, det är avkopplande på samma gång som man försöker träna. Själv tycker jag att jag är allt för lite igång...:)

  SvaraRadera
 3. Till så många hockey väskor krävs ju nästan en buss :)
  En lång buss för klubborna ska ju rymmas också...
  Kram

  SvaraRadera
 4. jag såg i måndags att vi borde ha en buss det var fullt med alla väskor i bilen.men det är ju en bra hobby pojkarna har.Usch ja bilar jag sku måst och besikt båda två men ein gaar it igenom vet ja!

  SvaraRadera
 5. Jaa det är nog så sant Carina!:D Nästa år köper vi en minibuss A-B tillsammans:D:D:D hih...

  SvaraRadera