7.4.10

Onssda...Jumper!

Zumba startade dagen med. På väg hem från stan så såg jag en hel drös med brandbilar, en polisbil och jag kände en röklukt. Det var på ett båtföretag en brand startat, lite rök såg jag, men läste senare att "HELA DEN 750 KVADRAT STORA LAMINERINGSHALLEN FÖRSTÖRDES HELT" Det är farligt när bränder startat på ett båtföretag, kommer ju själv ihåg vilka brandfarliga ämnen vi hade på det båtföretag jag jobbade på.

Har just suttit och tittat på en film, men huualiigen vad man blir snurrig i huvet av att sitta och kolla film denhär tiden, kollade på "Jumper"...men nu blir det att fara ut i den friska och fräsch luften...
Vägarna har nu blivit helt tom på snö:) Likaså på vår gårdsplan börjar stenarna synas bättre och bättre. Men nog är det ju en hel massa snö kvar ännu på marken....
Jag tror nästan jag ska ta med barnen efter utomhusvistelsen och fara och handla mat....kylskåpet sinar som alltid....
Pratade just med min syster som erbjöd mig en billig läderjacka, hon jobbar på en kläaffär, och kunde ju absolut inte tacka nej till det erbjudande jag fick:)
Den var inte äkta, men skit samma, jag har ju aldrig varit nån av dem, som behöver den äkta varan:)

3 kommentarer:

 1. För några år sedan bidrog jag till att nämnda båtföretag inte brann upp. Men det är en annan historia.
  Jag blev inspirerad av de där prylbilderna i ditt förra inlägg. Fin idé! Jag skall leta efter liknande i vårt hus och fota då jag hinner, behöver troligen inte söka länge... :)

  SvaraRadera
 2. Härligt!

  Visa bild på jackan vetja!

  SvaraRadera
 3. Jepp Daniel, det lovar jag att jag ska göra när jag får tag på den. Hon jobbar i Vasa på Rewell och nu åker de på lördag ti Florida, ska vara där i 2 veckor, så det tar en tid förrän jag får den:) men ska visa den:)

  Lisbet, det ser jag framemot:D fast jag tror du har bara finfina saker:)

  SvaraRadera