14.4.10

Zumba började dagen. Har suttit och kollat på facebook nu. Sitter och skriver på lillebrors laptop, hos mamma. Jag vet inte om jag har för stora händer för det är precis som tangenterna skulle vara för små för mina långa händer:) Skulle gärna köpa en själv. Tänk att få lägga sig i soffan och bara ligga där och slappa med laptopen över magen:)
Nu sitter jag varje gång på en skarp obekväm stol:)
Nåja, inte behöver jag ju bli hur bekväm somhelst! Men nångång kanske....

Läser runt lite, att man redan har hittat 7 bya bönder till nästa program av "Bonde söker fru".....Whitey Houston är tydligen tillbaka ,hoppas hon lyckas stort igen och att hon har rösten i behåll! Anna Anka, hon som är gift med Paul Anka, som säkert de flesta vet så blir det skilsmässa, och hon, Anna, kräver 638.000 kronor i månaden av Paul. Somliga är nu bara då för bortskämda!!!


3 kommentarer:

 1. Ja-a, allt möjligt händer. Kräver Paul ingenting?
  Det finns lappar med större tangenter och har man små tangenter så kan man koppla i ett löst tangentbord! Säg nu: Oj, så du kan :)
  :)
  :)

  SvaraRadera
 2. JAhaa, men: OJ, så du kan!!:D
  Det låter ju fiffigt detdär:)

  SvaraRadera
 3. Det är rätt mysigt att ligga med laptop i famnen, men det blir ganska varmt.. min brukar t.o.m. stänga av sig ibland då den blir för överhettad..

  Angående din kommentar om att jag skriver upp bra låtar. Det måste du nog ha läst någon annan stans, för jag gör det inte, men kanske borde börja..

  Ha en trevlig kväll!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera