17.6.10

Jordskalv och lite annat skalv....


Jordskalvet som man hört och läst om hörde vi oxå. Vi trodde det var en tyngre lastbil som körde förbi. Det var först dagen efteråt som jag fick frågan av andra om jag hört jordskalvet. Det är lite skrämmande! Men finns det alls nån orsak att vara orolig för nåt större jordskalv här i Norden?
Jag har inte alls läst om det kan komma större jordskalv....förhoppningsvis är det en omöjlighet!
Kan väl säga att i min hjärna har det varit lite skalv idag oxå. Steg upp med fel fot, eftersom allting gick trögt och allting krånglade. Att dammsuga kan vara ett irriterande moment om den krånglar till. Fick den fixad iallafall och kunde fortsätta. Och blev bjuden på kaffe av granne så min irritation avtog lite:)

Har varit till "bibban" och lånat en bok, förstås är det Twilight jag ska läsa. Inte vet jag nu hur pass smart det är att läsa boken först, sen se den kommande filmen. Ska nog senare läsa alla Twilight böcker av Stephanie Meyer. Jag har även läst boken "Bodyguard" men före det såg jag filmen. En annan bok jag läst några gånger är en av Rosalind Miles, "Tillbaka till Eden" efter att jag såg filmen.

I helgen blir det förlovningskalas. Min syster som bor 100km bort har förlovat sig och nu blir det kalas på lördag. Det ska bli roligt!
Nu är det så vacker väder och kokhett här inne, så nu ut igen....

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag stod i köket just då och förstod mesamma att det var ett skalv, huset gungade så konstigt. Tack o lov blir det inte värre...

    SvaraRadera
  2. Kul med förlovningskalas! Hoppas att det vackra vädret ni har håller i sig. Här står regnet som spön i backen idag.
    Kram

    SvaraRadera