24.8.10

Bloggfixar...

Har suttit och testat olika blogg-tillägg, men det är svårt att riktigt veta vad man ska sätta dit som olika rubriker. Det ska ju vara nåt som intresserar. Men det kommer kanske med tiden nåt intressantare att ha, men nu får det duga med YouTube, filmer och recept....

Vet ni, när man har varit arbetslös över 1 år, börjar man till sist känna sig lite oduglig. Men för nån dag sen, fick jag höra av en som hade hört av en annan att jag var så bra på att laminera. Det var otroligt roligt att höra det! Jag jobbade ju tidigare på ett båtföretag. Och den som laminerar vet att det inte är att ligga på latsidan. Det kan skita sig då, man måste ju hinna förrän allt stelnar/härdar. Jag vet att jag jobbar bra, eftersom det sista jag vill är att göra nån besviken eller tycka jag är lat, och då man får höra så positiva saker, då blir man både så glad och så stolt, att det börjar bubbla i magen!

Hursomhelst så har jag ringt några ställen och skickat många hotmail. Jag vet att det inte alls är bra att skicka hotmail, men jag tycker att de kan svara ifall de behöver mer arbetskraft eller inte. Jag tror jag fick typ 2 svar på min hotmail, och en av dem som svarade trodde jag inte skulle svara! Och han jobbar på ett stort känt företag. Tänk så fel man kan ha! Han tackade för visat intresse, han skrev att situationen kommer att säkert ändras så småningom.
Sen har jag ringt ett företag jag gärna skulle jobba på, och där lät det riktigt lovande. Det är bara att vänta på att man tar in flera nu.
Denhär väntan är inte lätt....:)

3 kommentarer:

 1. Hej jag tror nog att det blir bättre tider nu riktigt snart min syster fick jobb förra veckan har sökt och ringt i 8 månader så det tar på krafterna .Klart att du var bra det vet jag !

  Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Hos oss har en fått ordinarie jobb för ett par veckor sen! Det blir nog bättre tider!
  Ha en fin kväll där!

  SvaraRadera
 3. Ja vi ska hålla tummarna för det!

  SvaraRadera