24.9.10

Skönt med eld i spisen…

Det var ganska kallt här imårse, vi hann inte elda igår i spisen, så det första jag gjorde imårse var att tända på så att det skulle bli varmare. Vi har en Nunna-spis och det är flera saker man ska komma ihåg före man börjar elda. Att spället ska vara utåt är ju en självklarhet, men det finns lite andra metoder oxå, även en pinn man ska ha ut när man börjar elda, och lägga in när det brinner bra, sen när man har eldat klart ska pinnen dras ut. Det var en annan som gav mig ett tips om hur jag ska komma ihåg detta och varje gång jag nu eldar så är jag inte pryd av mig och tänker smutsiga tankar:) Men jag glömmer iallafall inte i första taget….

fire_meaney

Äntligen fredag, men veckan har gått snabbt! Det har varit full rulle denna vecka! Ikväll ska jag bara njuuuta till max och bara njuta och sitta och ta det lungt….men före det ska vi in till stan och köpa madrasser till vår nya högsäng och inhandla mat till helgen. Fredagsgodiset får man inte glömma!

fredagsmys_1203717798_5995280

 

1 kommentar:

  1. Trevlig helg ! Jaa ,visst är det mysigt med fyr i spisen . Kanske jag och ungarna borde göra det ikväll åxå. Sen har jag redan sett senaste avsnittet på efterlyst, men ikväll väntar först Idol sen nån film

    SvaraRadera