13.10.10

Halleluuuja!:)

Idag flyger jag! Hoppar i taket, kramar om alla jag möter:D 
Såhär började dagen! Körde en god vän till stan till nio. Vidare till Citymarket och handlade mat. Efteråt en rolig timme på Zumba med den alltid lika glada Jaana! Och leendet smittar av sig, så jag log ännu när jag kom hem. Snabbt in i duschen, åt ett banan efteråt, eftersom jag inte hann äta mat. Iväg till skolan på utvecklingssamtal med "snart" 7-åringens lärare. Fick positiva nyheter om hans skolgång. Efter samtalet körde jag vidare till dotterns skola, högstadiet var man idag hade "öppet hus" för alla sjuor. På vägen dit ringde en och gav mig en nyhet jag väääääääääntat på läääääääääänge!!:D
Jag som hade gett upp hoppet! Folk har frågat mig ofta hur det går, om jag har hittat nåt jobb eller har nåt på gång, men varje gång har jag bara varit tvungen att svara att tyvärr inte, sen har jag gett dem trötta meningar om till hur många ställen jag ringt och fått samma svar av alla, att man inte behöver nån just nu.
Men idag då, så ringde en, och frågade om jag ännu var intresserad av ett jobb jag sökt tidigare och javisst, det var jag ju! Jag frågade när han ville att jag skulle börja och det fick jag göra närsomhelst, så imorgon ska jag ringa honom och säga när jag kan börja. Det ska ju ordnas med morris och eftis för barnen.
Nåja, när jag kom fram till högstadiet hade jag precis avslutat samtalet och då såg jag en bekant som skulle på "öppet hus" hon oxå. Jag var så glad att jag visade henne ett glädjeskutt och sa till henne att jag fått jobb. Hon blev så glad så hon öppnade sina armar och gav mig en kram:D:D
Jag visste inte hur jag skulle vara, så glad var jag. Men jag var tvungen att ta lugna ner mig så att jag inte skulle skämma ut dottern:) Känslig ålder detdär med högstadiet:)
De stod där och bakade semlor på Huslig ekonomi. Sen ringde jag till de närmaste och berättade att jag fått jobb, på hemvägen in via min mamma, syrran var där med sina barn. Fick kaffe och tårta, nej, hon hade inte hunnit baka för min skull:) Min lillebror fyller år idag!
Klockan tickar och inlägget blir långt. Vi har just satt vinterdäck på, det är kyligt ute nu!
Kraaaaam till alla som stått ut med mig och mina jobbiga inlägg om att jag vill och behöver ha ett jobb!:)

2 kommentarer:

  1. GRATTIS JAG VISSTE DU SKU FÅ SNART ETT JOBB!!!

    KRAM ANN-BRITT

    SvaraRadera
  2. Tack A-B, jag hadd nog gett upp hoppet jag, så nu flyger jag bara och kan int tro att det är sant! Kram och tack!

    SvaraRadera