7.11.10

Så for den helgen i racerfart…

Ja, inte är det lätt att vara ny arbetstagare! Jag är ännu alltför ovan att behöva ställa mig till jobb.

Nu börjar fjärde veckan på nya jobbet och jag känner en motvilja i kroppen över att behöva ställa mig och stiga upp tidigt och fara till ett jobb. Om man ändå hade en miljon på kontot:)

Jag hann ju aldrig egentligen få långtråkigt när jag var arbetslös, men pengar växer inte på träd, ja, den ramsan kan vi. Saknar nog verkligen nu stunderna med mamma, gymmet….att bara vara och inte behöva koncentrera sig så mycket. Men man blir ju lite stel i hjärnan (som jag sagt tidigare) av att inte behöva ha så mycket på gång.

Idag var vi på hockeymatch till grannstaden. Till min fasa så upptäckte jag när matchen börjat så hade man inte alls vårt lags match-tröj-nummer rätt. Alla var fel!

Så jag gick staplandes, förvirrad till klockaren (tidtagaren) och frågade vad de hade för numror, medan jag förgäves försökte få fram på min telefon om jag skickat in fel protokoll till lagledaren.  De sa att alla numror var fel på vårt lags tröjor. Och jag som annars är klantig tänkte genast att jag hade “klåpat” med nåt.

Fick inget resultat från min telefon, så när vi kom hem så gick jag raka vägen till datorn och till min lättnad, la jag märke till att det var inte jag som gjort nåt misstag utan motståndarlaget som “klåpat”…drog en lättnadens suck.

Det är skönt att se att andra kan “klåpa” oxå. Och inte bara jag…

Nu ska jag byta musik i min spelare, hittade en cd jag köpt nångång, som heter Classical 2008. Det finns fina låtar på den så de ska få spela några dagar…inte alla som gillar, men jag gillar mycket så ni få stå ut om ni inte gillar dem:)

1 kommentar:

 1. Vad skönt att det var motståndarnas elände och inte ditt.
  Ibland är det rätt skönt att andra ochså kan klanta sig och inte bara en själv.
  Jag brukar tycka din musik är bra och
  annorlunda. Men det här var ingen höjdare... Ända gånger jag stänger av ljud det är vid klassiskt och opera..
  Sorry :)
  Hoppas du har en bra dag på jobbet.

  SvaraRadera