12.4.12

En plåga?

Tandläkarbesök! Det var jag på idag. Hur många gånger har jag inte varit dit med andra. Nu satt jag där själv.... och denhär gången fick jag höra mitt namn uppropas...jippii:D

I några veckor nu har jag haft en sån obehaglig känsla i munnen som jag själv hoppas kommer från visdomstanden som är på väg upp.. Äcklig smak! Så när jag väl är igång med alla andra tandläkarbesök kan jag lika bra fixa mig själv. Så jag fick en tid nån avbokat, så jag slapp fort. La mig ner i tandläkarstolen och tandläkaren kollade....5 minuter typ...och sen tyckte hon att jag ska fara på X-ray...röntgen alltså. Fick reda på att jag inte har bara har en visdomstand, nähee'e! Jag är smartare än så! Jag har 2 andra som ska ut oxå.

Men som inte tycks vilja hitta vägen ut. Och tandläkarn tyckte det såg lite konstigt ut så därför ville hon skicka mig akut till röntgen. Så jag drog vidare dit och fick komma in genast. Och på väg tillbaka till jobbet ringde tandläkarn. Då hade hon fått plåtarna och hunnit kolla på dem. Hon ville skicka mig till Vasa, till en kirurg där. Så nu blir det operation....kommer att få en akuttid. Vad det betyder vet jag inte. Om det blir nästa vecka eller när har jag ingen aning om. 
En av visdomständerna sitter farligt nära en nerv. Men hon berättade att de är proffessionella, så jag känner ingen oro. Det jag kanske känner mest oro för är hur man ska må efteråt. 
Har hört om folk som går på värkmedicin, att såmt bara kan äta soppa, via sugrör....sjukledigt flera dagar....
Det bryr jag mig inte om....bara jag slipper den obehagliga smaken.


Har varit ikväll på en uppfriskande promenad ikväll med pojkarna...underbar doft ute och underbart väder!Tacksam idag för:
-Brevet från Karibien gjorde mig överlycklig<3 
 Resan har gått bra och han har nått destinationen!
-Johan som hjälpte mig idag! 
-Julia, som skapar regler för de yngsta och poängsättning:) 
-Yonna, som kom på besök:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar