22.4.12

Helgen går igen en gång, sakta men säkert mot ett slut. Det har varit en lugn helg. Tystare än jag någonsin kommer ihåg. Jag har bara haft 10-åringen hemma i helg. Hur konstigt känns inte det!
Men vi behövde det! 10-åringen har njutit i massor! Fredagkväll tittade vi på film efter att ha kuskat de andra till olika ställen. Kanske inte den mest spännande filmen, "the perfect man", för han somnade i soffan efter en stunds tittande. Lördag, åkte han och jag till marknaden. Jag gillar inte det minsta att gå på marknad, men han skulle absolut dit. Så vi gjorde en snabb visit, han köpte godis, som han var ut efter. Och han skulle ha velat ha ett gevär, men förståndig mamma som jag försöker vara, förbjöd jag det! I dagens samhälle med alla åsikter om hur en bra förälder ska vara och i Finland, med sina regler hit och dit, kan jag int förstå varför det är tillåtet att sälja byssor!!!


Vi köpte vårrullar, och 2 bitar fudge. Ville ha flera, men när 2 bitar fudge kostar 6 euro, då känner man sig som en klåpare!! På Strandis hade man ett erbjudande för int så längesen, 2 påsar mycket smaskigare fudge, för 5 euro. Åkte direkt till mamma, där vi delade på vårrullarna och jag fick en god kopp kaffe.
Sen gjorde vi en sväng till Karleby. Gick i klädaffärer bl.a.
På hemvägen stannade vi på kaffe hos min svägerska:)
Lördagkväll blev lugn och tyst.


Söndagmorgon. Solen sken. 10-åringen och jag satte iväg på cykel in till stan. Vår i luften.
Kan inte ens beskriva hur härligt det var! Gjorde en sväng in till Fredrika på kaffe och saft.
Nu är vi hemma, solen har gömt sig bakom molnen. Men jag hoppas verkligen det svänger nu.
Att värmen kommer!


Snart kommer alla tre hem. Slut på friden i huset. Att igen ha fyra omkring sig i en liten lägenhet, där alla går varann på nerverna ibland, där man inte har rum för vilda leker, men leker ändå, så ska det ändå bli roligt att ha alla hem. Men jag har nog njutit av lugnet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar