16.5.12

Somnar nästan när jag sätter mig ner. Måndagskvällen kom med vårfest, som jag fick reda på av pojkarna halv timme före. Jag hade läst om att vårfesten skulle hållas i maj, men tänkte bara att det är länge till det. Hade inte ändå väntat mig att det sku komma så hastigt på. Jag vet inte när jag ska lära mig att dagarna flyger iväg!!
Vi hann få fram lite finare kläder som fick duga. Jag satte händerna i sidorna och sa bestämt till pojkarna att de måste verkligen hjälpa till så att vi hinner! Och det gjorde vi ju! 

Vareviga dag är en stress! Redan på morgon när jag ligger och drar mig så länge, är det att hastigt dra på sig kläderna, göra lite toalettbestyr och dra iväg med en fylld kaffemugg och när jag kommer till bilen är den halvtom i brådskan. Men jag hinner för det mesta i tid, jag tror jag är en baddare på att stressa så att man hinner. Vårfesten var säkert fin, men jag såg inte så mycket av den eftersom barnen stod på golvet, istället för att stå på den scen som finns i skolan. 

Tisdagkväll gjorde 13-åringen och jag ett besök till högstadiet. 13-åringen börjar 7:an till hösten och igårkväll fick sjätte-klassisterna träffa på sina nya klasskompisar och lärare. 

Onsdag, kom hem från jobbet och började genast städa!! Vet inte om huset är så rent och prydligt, men iallafall känns och doftar det rent här. 
Glassbilen kom just förbi och pojkarna köpte Taikurimix! 
Ska försöka mig på att klippa några hårstrån av 13-åringen nu....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar