12.11.12

Årets julklapp och fransar

Så var då helgen och måndagen redan gone...helgen gick i slöhetens tecken...vi tog iallafall en promenad. På promenaden mötte vi en tjej med en liten hund och en katt som följde efter. Vi stannade och funderade på vad katten hade för avsikt. Den hade riktigt tjock svans när den sprang efter sällskapet så vi trodde den var på hugget att försöka sig på ett slagsmål med hunden. Nåja, de försvann in på en väg, så vi fortsatte våran färd. Fick sedan reda på att det var en jobbarkompis' dotter, hund och katt. Och hon berättade att katten följer även med dem, när de tar en promenad. Det tyckte jag lät otroligt:)

Saknaden är inte rolig alls. Och när man har pms och saknad och tittar på Kellie Pickler, så får man egentligen skylla sig själv när tårarna rinner och man får ett Skype-samtal på samma gång:)

Finland vann Sverige i ishockey, det var en fiiin match:) och att komma på andra plats i denna turnering var inte lika taskigt då.Enligt AFTONBLADET och årets julklapp:

 Vad utser HUI till årets julklapp 2012?
Den erotiska romanen: 3.50
Gjutjärnsgrytan/Le Creuset: 4.00
Smartphonefodralet: 6.00
Kettlebell: 7.00
Duffeljackan: 10.00
Free run-löparskor: 12.00
Dokumentärbok/-film: 12.00
En weekendresa: 15.00
Iphone 5: 19.50
En temaresa: 29.00
Podcastutrustning: 50.00
Mopsen: 50.00Vad tror ni om dethär då:

RevitaLash Advanced Ögonfransbalsam

Få ögonfransar som ser längre, tjockare och tätareut på bara 3 veckor! RevitaLash Advanced är mycket effektiv! På tre till 10 veckor ger det känslan av längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. En kombination av kraftfulla peptider och vårdande växtextrakt förskönar ögonfransarna samtidigt som det ger dom näring.
RevitaLash är en ögonfransnäring framtagen av en amerikansk läkare och hjälper dig att få utseendet av längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. Det spelar ingen roll hur korta, sköra, tunna eller glesa dina ögonfransar är, RevitaLash hjälper dig att ge dig utseendet med långa, vackra ögonfransar som strålar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar