23.12.12

Nu infinner sig sakta men säkert en fridfull, varm känsla över mig oxå. Det må vara kallt ute, och fast hur outhärdlig än den kölden känns, så är det småsaker gentemot den känslan jag hade bara för några veckor sen. Då hade jag panik, ångest, irritation över att julen var på väg. Tack vare många olika saker som hänt känner jag underbar glädje och värme.Jag önskar jag kunde krama om alla mänskor omkring oss som gjort underverk. Det är en magisk jultid. Om du som läser dethär känner dig träffad, ska du veta att du är en värdefull och en härlig mänska och det borde finnas fler av er.Min älskling, som denna jul har så många saker att uträtta, hann ändå pricka in några dagars ledig tid och flyga ända hit. Det är kostsamt och långa flygturer och många olika flyg. Han kom på onsdag från New York och igår vid midnatt körde jag honom till tåget och han reste tillbaka.
Han fick njuta av känslan att frysa, skrinna, och vara i det älskade Finland. 
Jag tänker inte vara ledsen över att inte få fira julen tillsammans, jag är glad att vi har fått vara tillsammans några dar iallafall. Jag känner lycka.Julruschen var verkligen igång idag. Jag tog pojkarna in till stan för att köpa lite choklad. Det hör julen till.
Vi kom till stormarketen 12:20, och de hade öppnat dörrarna 12:00.
Har ni nån aning om hur det såg ut där? Bara 20 minuter efter att de öppnat?
Parkeringen var överfull, butiken var överfull. Det är jul och det är härligt!När jag stod där i kassan lite senare och tittade på folket, såg man inte så mycket av julstress.
Jag vet inte om man ringt in förstärkning till affären, men en av arbetstagarna gick med en lista och delade ut olika uppgifter till kassörskorna m.fl som kom i jobb. De smålog mot varandra när de insåg vilket folkvimmel det var i affären. De verkade inte heller stressade.Min hyacint står i full blomning nu och det doftar härligt. Min älskling har fixat min torktumlare. Min 11-åringen har blivit friserad, såg ut som en teddybjörn före:) Hyran är betald och några andra räkningar. Kaffet smakar bra med några Toffifee till. Och några dagar ledig från jobb.Jag önskar en riktigt God Jul till alla bloggare, alla som läser min blogg, och alla kära på facebook.


Denhär boken/filmen hörde till mina julfavoriter, hade glömt hur fin den är:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar