29.4.13

Vappen hela veckan...

...känns bra eller hur? Att veta att denna vecka har en ledig dag! 1 maj! Underbart! Måndagen gick hastigt förbi. På jobbet lammar vi ännu med kolfibermattor för att båten ska hållas ihop. Ja sa till min arbetskompis, att nu får vi snart säga att vi har lammat ihop en båt, eller en superyacht egentligen:)
Med hjälp av en massa professionella förstås! När man ser de första riggarna från utlandet dyker upp på jobbet, då vet man att sommaren är på väg. Idag förstås såg de väldigt stelfrusna ut, stackarna!

Vappen ja, den kommer imorgon. Kanske man borde grilla, men jag är inte säker på vad min grill riktigt innehåller efter att ha stått ut hela vintern. Det känns jätte ohygieniskt! Och jag är inte riktigt sugen heller på nåt grillat. Kanske ugnskorv och potatismos som 11-åringen älskar! 
Utemöblerna i plast kommer inte på min bakgård i år. De åker till Ekorosk! De är för bedrövliga helt enkelt!

Finn ett fel på denna bild:
Somliga ser inget, men jag ser fästingar som kryper uppför benen:)

Man kan ju iallafall drömma om nåt sånthär:

Tållöra, det är vad jag är, annars. De som känner mig vet nog hur lätt jag glömmer bort saker! Jag såg en tjej i ögonvrån idag, när jag och minstingen gick runt på loppis. Ni vet när ni ibland ser en mänska, så bildar ni en uppfattning om vad sorts mänska det är. Den mänskan jag såg i ögonvrån på loppis, var typ tio cm längre än jag, blondin, smal, såg ut att vara en duktig tjej som hade koll på läget och levde ett perfekt hälsosamt liv. Tänkte inte mer på det, glömde bort det jag tänkt, och gick vidare genom gången på loppis. Plötsligt säger nån hej riktigt glatt, och när jag tittar upp är det personen jag några minuter innan haft dessa tankar om. 
Och vet ni vad!! Det var min SYSTER!! ANNIKA:D Pling!
Jag berättade för henne vad jag hade tänkt när jag såg henne :D! Senare hajade jag till på Prisma, när min brors fru Mikaela, befann sig där och sa hej till mig:) Pling 2! Vi stod där och pratade en god stund. Vips, drar hon fram en tia, som just då råkade befinna sig i hennes ficka, som hon överraskar min 9-åring med. 
Gissa om han blev paff och stum. Gav henne en kram som tack. Jag tror han drömmer om att han har guld i skorna inatt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar