10.5.13

Vandring

Fick meddelade för några dar sen att jag kom med på kursen, "upptäck vandringsleder". Så med glädje körde jag iväg till dagens vandring. Vi  gick ca 6 km och det regnade smått däremellan. Så det var riktigt skön känsla. Jag behövde verkligen frisk luft idag.
Ungefär såhär var vår vandring idag:Bodypumpen igår gjorde susen, men dagen efter är lite tungstartad. 
På jobbet gick det jättetrögt. Det var många som hade fredag ledig. Det var ovanligt tyst. Inte så mycket skämt i luften. Vi diskuterade bl.a facebook. Och de flesta av killarna på jobbet har samma åsikt om den! Jag tycker mina 2 bröder Anders och Kim, arbetskamrater som Lasse, Peemi, Jussi, mfl är tuffa killar som aldrig har ens registrerat sig in på den. De har aldrig fallit ner i fällan och det ska de vara glada över. Själv har jag suttit med näsan i den sen 2007. På gott och ont. Och idag efter att ha diskuterat blev jag ännu mer säker på att av-aktivera. Det är smarta killar med bra åsikter på jobbet. Är det nån som vill behålla kontakten så vet de att jag har denna blogg och en email som syns uppe i högra hörnet. Så vill nån ha fortsatt kontakt så varsågod och maila mig. Och vill nån av mina vänner ha min telefonnummer så ger jag den om ni frågar efter den.
Denna helg är det mammor som firas över landet. Imorgon firar vi min mamma. Jag ser framemot en helkväll med mamma och mina syskon m.fl. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar