7.6.13

Skit i miljön!

Är alla lika blinda och dumma som jag och blir lurad att tro att allt går bra här i nejden fast dessa fabriker här vid kuststaden spyr ut skit hela tiden?? Eftersom ingen reagerar så verkar det ju vara ofarligt och giftfritt! Eller orkar vi inte bry oss att ta reda på?? Jag vet att de som sitter högt upp, vet allt om den skit som släpps ut, självklart vet de! Varför skriver inte dagstidningen nångång om dessa utsläpp?? Nån där kunde granska! Jag diskuterade med en på jobbet och han berättade om hur förändrad havsvattnet har blivit. Simmar du nuförtiden vid Gamla hamn ser det inte ut som havsvatten ska. Det är brunt vatten, havsvattnet ser ut som insjövatten, och går du utmed kustremsan sägs det vara  kletig sörja. Jag undrar t.ex vad det heta bruna vattnet som släpps direkt ut i havet här innehåller?? Men det är som i övriga världen. Pengar kommer först. Sen livet. Jag önskar jag hade samma energi som Erin Brockovich.
Finns det inga smarta utbildade mänskor som kollar upp det som släpps ut i luft och hav om det är verkligen är tillåtet??

Lukten man drar in varje gång man cyklar förbi känns irriterande och obehagligt! Och alltför ofta har vi lukten över oss. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar