27.8.13

Blessed to have him...

Har kollat från och till på Mtv:s music awards och konstaterar att Justin Timberlake har blivit populärare. Hans uppträdande påminner om Michael Jackson. 

Men Miley Cyrus! Du har ju totalt flippat ur!! 
Det uppträdande hon gjorde med den nyaste låten var ju bisart! Vad är det hon försöker?? Hon såg ju helt enkelt sjuk ut. Nåt är fel och hur i hela världen låter man en 20-åring uppträda sådär inför hela världen? Hon är ju knappt vuxen. Jag slår vad om att hon kommer att vara både arg och skamsen den dag hon blir klar i huvet igen.

Har tidigare ikväll varit på bodypump. Cyklade till och från jobbet. Har inte ätit hälsosamt dock. Och jag önskar just nu att jag framför mig hade kebab med franska och en mixad Makuuni-påse! 
Oj, så gott det skulle vaa!
Jag har iallafall honungsmelon hemma. 

På jobbet var det blää! Det jag laminerat blev skit!! och när jag ser sånt resultat blir jag lite arg för att jag känner mig sämst. Och jag vill helst inte röra nånting mer ever, för jag vill inte misslyckas. 
Så jag städade istället. 

Strax före kaffet satte jag mig ner i nedersta lagret där det var tyst och ingen mänska var i närheten. Jag ville bara andas ut lite och passade på att skriva ett mail till älsklingen om hur jobbig min dag kändes. 
Och underbara älsklingen ringde en stund senare, och peppade mig:) Efter samtalet kändes allt mycket mycket lättare. Som om en sten föll från mitt hjärta:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar