16.10.13

Mors lilla Olle??

Läste just att polisen gick ut med ett meddelande igår om en björn i Kristinestad och då funderar man om det var rätt att meddela?? Klart att det var rätt!! Och ja, klart det var en björn och inte nån älg! Vissa tycks inte vilja tro att det vimlar av björnar här. Jag har hört bara de senaste veckorna om 2 björnar i närheten. En i knutarna där jag växte upp, en annan som traskade omkring på nån holme här i skärgården.

 
Och björnfrossan jag känner av är medfödd, finns i blodet, och det ger rysningar, och den säger att björnar inte ska finnas här! Att det är en på miljonen eller mindre att bli attackerad av en björn skiter jag i! Jag kan inte slappna av och gå på vandringsleder i nejden. 
Ja, jag vågar gå med ett sällskap på tio personer för då känner björnen sig redan besegrad och ids inte attackera. 
Vi har aldrig haft såhär många björnar här och precis som dedär skarvarna som förstör?? Jag kan för allt i världen inte förstå av vilken orsak skarvarna får finnas. Ser denhär bilden hälsosam ut?


Men man tillåter ju även kärnkraftverk och UPM mm, så ni som bestämmer säg bara JA till allt som förstör bara ni tar med er allt detdär till månen!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar