6.1.14

Sista lediga dagen

Sitter igen och bloggar runt medan maten ligger i ugnen. Vi har just kommit från kyrkan.
Prästen talade så sant om, att medan allt ligger nära till hands, varför tar vi inte vara på det då....hur skulle det kännas om det inte fanns någon kyrka?

Det är verkligen sista dagen av ledighet nu. Julen är över. Skolorna börjar för alla. Idag väckte jag opp barnen redan klockan åtta. Jag tror vi alla sovit bara fem timmar senaste natt. Vi började dagen med att köra dottern till tåget. Jag tror att vårterminen kommer att bli en härlig tid därborta. Iallafall så är sommaren vacker där.Med dessa nya rutiner, kommer igen den där känslan om att nu ska hälsan själv in i huset. Träning och hälsosam mat. Jag är t.om med trött på kött! Tillbaka till Studio Z och bodypump! Kanske jag denna gång tar steget mot någon danstimme också, som jag skrev om för en tid sen att jag skulle vela.
Men viktigaste är just nu, att det kommer massor med snö, så att jag kan ta mig ut i skidspåret. Det är nog högst på min lista nu när det gäller träning. Jag fick ju nya skidor i julklapp.


Sedan har jag ju redan före jul slagit vad med en på jobbet att vi ska ha rutor på magen till sommaren annars blir det kostsamt....jag ska iallafall bli hälsosammare!
Som jag mår just nu är det inte bra. Igår tyngde jag i mig två jultårtor. Jag hade strax före ätit en stor middag och jag mådde dåligt flera timmar efteråt.
Jag vill bara äta sallad nu, fräsch god sallad....


Jag äter alltid bättre när älsklingen är här. Kanske för att jag alltid börjar med frukost då, så att jag slipper hungerskänslan. Annars dricker jag bara en kopp kaffe och så kommer hungerskänslan lockande till kvällen som inte vill ge med sig fast man äter och äter....och till sist mår man dåligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar