5.3.14

Strength

Jag vet inte hur jag ska få bort den trötthet jag känner nu varje dag. Jag känner mig helt enkelt matt i hela kroppen. Jag undrar om jag håller på och får samma flunssa som andra. En annan orsak kan väl vara för lite av frisk luft. Syrebrist. Sen limmar vi på jobbet varje dag så lite sniffig blir man väl.


Berättade jag annars vad som hände när vi landade med Air Berlin flygen i Februari?
Jo det började sticka riktigt obehagligt bakom näsan och bakom ögat! Lite som då man får brainfreeze! Men denhär känslan var starkare och mer obehaglig. Det skrämde mig, jag kände mig lite panikslagen. Jag fick tankar om att jag kanske dör i nån hjärnblödning, men snabbt puttade jag iväg de tankarna och försökte hålla mig lugn. Jag hade några dagar före resan, känt mig lite yr och det blev tal om bihåleinflammation och hur jobbigt det är att flyga om man har det.
Jag hade ju tänkt skölja näsan med Näs-Frida innan, men jag glömde bort det…..nässpray skulle ju även ha varit bra. Så jag lider säkert hela tiden av inflammation i mina bihålor eftersom jag har dessa nysningar varje dag pga allergin.


Men veckan går fort och snart är det helg igen. Orka orka!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar