1.1.16

2016

Julen har gått och nytt år är här. Jag tycker ju förstås att det gått för fort.
Redan i måndags var jag tillbaka på jobbet. Tisdag slutade jag tidigare eftersom jag hade en besiktning av mig själv hos hälsovårdaren.
Jag fyllde 40 år för några dar sen, så då tycker någon att man ska på granskning.
Allt ser bra ut, alla värden är superbra, men nästan på dagen jag fyllde år, (det sägs att krämpor börjar när man fyller 40) så hittade jag en liten bula i min nacke. Så nästa vecka ska en läkare titta på den.
Jag har bönat och bett om att vara en av dem som inte får cancer. Jag vill springa varje gång jag hör ordet,  och nu genast börjar man ju undra vad man har för bula i nacken. 
Men håller mig lugn tillsvidare.
Nytt år. Jag ska fortsätta mitt liv med att försöka bli en bättre mänska. Det blir bara viktigare för mig att inte tala illa om andra. Så det första är att undvika djupare konversation med folk jag inte litar på. Mer för mitt eget bästa.
Annat.
Lära mig att inte dra en negativ slutsats om saker när jag inte har all fakta.
Ber för en bättre jord där vi verkligen försöker tänka mer på miljön. Globala uppvärmningen är skrämmande. Det är inte bara bullshit-prat,  nåt som du inte behöver bry dig om. Du är precis lika skyldig som jag att ändra attityd. Det kan vara att använda mycket mindre vatten när du duschar eller skippa bilen när du kan gå. Varje dag kan vi tänka på hur vi gör det bättre för miljön.
Sen vill jag ha fred på jorden. Det tror jag inte kommer att ske någonsin, men man kan bara önska att det kan bli lite bättre.
Jag önskar också att folk som kör bil skulle kunna vara lite mer tålmodiga i trafiken. Här i vår stad kör folk som huliganer. Det finns ingen som helst vänlighet där utan man blir till en värsting och man tror man äger världen och har rätt att göra hur man vill.
Jag önskar er alla ett gott nytt och ödmjukt år.

Här är en länk till ett av de mest visade inläggen under 2015.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar