9.2.16

Fastlagstisdag

Just nu på jobbet är jag och hjälper till i köket.
De som annars är där är båda sjuka i maginfluensa och feber. De två första timmarna var jag nog i produktion och laminerade.

Jag skyddade mig inte tillräckligt och jag var envis och ville hinna göra färdigt det jobb jag påbörjat innan jag skulle vidare till köket och var lite oförsiktig och fick harts på mina armar som genast reagerade.

I köket finns det hela tiden att göra. Det är så sällan jag är där nuförtiden att jag känner mig lite virrig och sen försöker jag hela tiden bedöma hur jag jobbar smidigast och snabbast så min hjärna går på högvarv.

Efter eftermiddagskaffet for jag tillbaks till produktion. Blev lite övertid så jag åkte hem vid fem. Tidigare idag hade jag igen dendär känslan av att vara en riktig looser.


Men när man sen märker hur mina jobbarkompisar och arbetsledare i produktion blir glad åt att man är där och att de trivs med en, och känner sig trygga runt en, då behövs det inte mer än så för att få dagen räddad.


Speciellt nu när det inte känns så kul när min älskling har varit bortrest i lite över en vecka, men det känns som en månad minst och jag saknar honom! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar