18.7.16

Smider planer...

Idag vaknade jag tidigare.
Vaknade med en olustig känsla att jag var på rymmen. Jag drömde att tyskarna var på väg mot Finland för att ta över. Startade med bil  från Bosund på väg mot Kokkola för att komma ur landet. Bilen var så full av folk när vi åkte att bakluckan var full också.

Jag tog med det viktigaste. Nån jacka och bekväma skor, medan mamma hade på sig den rödaste röda balklänningen.
Det var helt okej i drömmen och det jag undrade över var hur hennes hus skulle se ut om vi nån dag kom tillbaka.

Nåja. Planer för dagen smids. Måste hinna köpa nya lenkkare allra först, eftersom jag börjat använda de gamla utomhus. Asics lenkkare har jag och de är grymt bekväma! Hoppas hitta samma typ.

Så jag tänkte börja dagen med Bodypump på StudioZ. Därefter hem och hoppas att pojkarna är uppe.
Denna bodypymp är på gång nu.

Tänkte beslagta deras telefoner och hitta på något. Om vädret tillåter, kanske Fäboda. Ena väderrapporten visar sol hela dagen, medan den andra visar regn däremellan.

Måste ringa polisen vilket är lite nervöst. Väntar på information om uppehållstillstånd för min älskade amerikan. Dessutom ska jag till posten och hämta ut min nya bikini.

Den jag har nu har jag målat på och dessutom börjar den ha några år på nacken och har bleknat en hel del. Hoppas den nya passar. Är inte roligt att skicka tillbaks grejer. Beställde igen från samma ställe som senast. http://www.otto-suomi.fi/shop/naiset/tuoteryhmittain_a-z_2/rantamuoti_133/kaarituelliset_bikinit_139

Så pågår ett loppis i stan, kanske vi gör en sväng dit oxå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar