14.11.16

Mellan-tak check....

Idag blev det en annorlunda dag. I helgen har vi "finslipat" det sista på mellantaket och det tog längre tid än vad vi räknat med. Vi lånade blåsulls-maskinen från Hartmans och hade tänkt börja blåsa in bergull på på lördagen.

Men vi började blåsa in bergullen först på söndagkväll och trött som jag var avslutade vi halvtio på kvällen. Därav tog jag ledigt idag och vi fortsatte blåsa bergull från morgon och vi blev klara runt fyra på kvällen. Nu är mellanvinden helt stängd. 50 tunga säckar av blåsull gick åt. Fint så!


Nu försöker jag slappna av förrän jag hamnar tillbaks till jobbet imorgon. Livet tycks ibland gå ut på att jobba och åter jobba. Det låter inte så roligt. Men den dagen man flyttar in tror jag man har glömt allt slit och släng.

Sen tror jag att jag börjar bli för gammal för Baltic Yachts eller kanske bara inte finner lamineringen på jobbet tillräckligt utmanande. För nu har jag en period när jag är frustrerad ganska ofta. Kanske för att jag känner av dendär känslan igen att det inte ger mig något....och det är ett så himla tungt jobb.

Men just nu räddar julmusiken mig på jobbet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar