9.7.18

Ekorosk och Storsand

Sov knappt något förra natten. Vet inte varför. Jag var vaken ännu halvtre. Var ändå uppe vid sex när de tre pojkarna ställde sig till jobbet.
När alla åkt la jag mig ner, ställde larmet på 9 så att jag skulle hinna ställa mig till Bodypump.

I nån slags dimma stängde jag av larmet och fortsatte sova. 9:50 vaknade jag och blev lite frustrerad på mig själv. Skulle missa den träning jag sett så fram emot.


Steg iallafall upp och väckte även minstingen. Han försökte trotsa lite, men efter en stund var han uppe och följde med till Ekorosk, var vi tömde gips, och damm och skräp...

...parasollet nedpackat och matväskan oxå. För vädret är härligt och vi körde till Storsand. Det är väl enda chansen att få honom med ifall parasollet oxå kommer med. Han gillar inte värme och sol. Så han ligger i skuggan.


Men jag tvingar honom med för hans eget bästa, fast han inte vet om det. Annars ligger han instängd på rummet på telefonen och det är inte bra! En utav dehär varma dagarna ska vi åka till Tankar....


Nu är Jim på tågstationen och hämtar en som kommer från Maine, som han träffade i San Diego. Så han ska jag träffa senare. Vi ska väl fara och äta till Pavis...jag tror han har varit och seglat, skulle passa in med Hangö-regattan, och därför passar han på och kommer hit oxå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar