28.9.18

Stegring igen!!!????!!!

Freeeedag!! Och frost!!
Vaknade till -2 grader.

Och nu har jag igen fått stegring....jag får panik och skräck. Termometern visar 37 grader. Varför??? Dethär är ju tokigt.!! Jag ska vara frisk!!! En vecka tills vi reser!!! Men vad är det som händer!! Igen känner jag mig lika trött!! Och halsen känns torr. Jag är på riktigt skräckslagen!!!
Jag ska ta lite ingefära nu och lägga fötterna i litervis med Vicks-salva.
Fattar verkligen inte dethär....


Nu har vi iallafall ätit pizza och det känns bättre med Burana i kroppen.

Jag körde annars 17-åringen till hans kompisar tidigare och på hemvägen, vid trafikljusen, at Peders, blev jag än en gång så arg så jag vet inte hur jag ska hantera det. Och jag ursäktar mitt ordval redan nu eftersom det är fult att svära, men för att ge ilskan jag känner den enorma kraft jag känner måste jag!

Vad håller jävla staden Jakobstad och vägverket på med egentligen??? Lägger trafikljus överallt och var de gör det blir det bara värre. Har ni sett kön???  När både trafikljus och tåg och trafik ska samspela.....så dumt att jag int kan förstå alls hur de tänkt!!!

Vad är det för folk som sitter och bestämmer allt detdär??? Tror det behövs nytt folk som tar mer ansvar och int bara dumdristigt tar såna löjliga beslut som tas just nu...bah!!!

Och vad kostar all denna eländiga skit man gräver och jobbar med överallt???? Och det tycks ju verkligen inte bli bättre! AAAAAH!! VI lever i Jakobstad och int i Helsingfors!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar