10.11.19

Let it snow....

Det händer väl mycket nu när jag int hunnit skriva. Orsaken är mest för att jag varit så himla trött. Onsdagkväll efter jobbet, hoppade jag över språk-kursen. Vi for ut och övningskörde. Och stannade till hos lillebror. Och jag kände bara att ikväll orkar jag int fara nån annanstans.

Min sömn hade blivit lidande. Jag sov dåligt de två första dagarna i början av veckan. Tidigare har jag klarat mig bra trots att sömnen varit dålig några dagar, men det är precis som om jag skulle ha blivit så gammal de senaste veckorna och int orkar lika mycket när jag sover dåligt.

Kanske det även beror på att jag cyklar nu varje dag till jobbet och det tar ju energi. Men jag älskar att cykla! Trots att det går trögt när cykeln är frusen och växlarna likaså. Men jag älskar det! Det har blivit en viktig vana nu som jag int vill vara utan!

Men hos lillebror var det roligt att vara, det råkade sig så att även mamma var där. Vad jag önskar att min lillebror skulle hitta ett jobb åt sig i Helsingfors. Det är det han vill. Han har ju sån erfarenhet att det borde vara lätt. Men han är den typen som inte skryter över sig. Och det borde han. Har har ju jobbat till och med i Sydkorea som en arbetsledare och sen har han även jobbat flera gånger i London. Så om nån här, kan erbjuda nåt till honom, så skriv så jättegärna!

På torsdagkväll efter jobbet, for jag på Alpha-kursen trots att jag kände mig så trött. Och jag skulle helst ha behövt vila. Men jag for ändå, och trots att kursen är bra för själen och så, så vet jag att jag borde ha vilat. Där borde jag ha lyssnat till min intuition. För mitt huvud värkte av trötthet.
Älsklingen missade det även denna gång eftersom han var i Italien onsdag till torsdag. Men nästa gång är han med igen...

Fredagkväll efter jobbet övningskörde vi igen och det gick kanske bäst hittills. Sen blev det hamburgare till middag. Har igen ätit vegansk mat. Märkte hur hamburgaren gjorde min mage för full och stinn. Det kändes int alls bra!
Sen for älsklingen och jag på date till pannrummet och gjorde eld för att värma huset.

Igår, lördagmorgon och vi sov länge. Så oerhört skönt! Det blev delikata American pancakes till frukost som älsklingen gjorde. Men som de senste veckorna och det projekt som han jobbar på, behöver han lägga hans timmar till det just nu, så han åkte till jobbet. Hela min lördag gick åt till att städa och jag var nöjd med mig själv när kvällen kom. Igårkväll, var vi bjudna till hans jobbarkompis med fru och två barn på middag.

Sen har vi fått snö. Men jag har mest mörka foton eftersom jag inte hunnit ens vara ut och fota dagtid. Kanske idag hinner jag.Jo, så jag var och övningskörde även idag med sonen och sen for jag till huset och skottade snö medan älsklingen eldade.
Några foton fick jag.

Gamla hamn

Gamla hamn

Nånstans i Pirilö

Våran väg


Ikväll ska jag och älsklingen laga pizza. Man kan nästan säga att vi får en liten date-night 😍 eftersom pojkarna for iväg.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar