12.2.20

Worldometer

Dagen var kort. Strax efter klockan ett stängdes jobbet och vi åkte alla till Optima. Där fick vi kaffe och sen hade vi lite jobbinfo och historia. Intressant att höra om hur det gick till vid starten och hur mycket det förändrats under dessa 47 år.

S/Y Visione, B147-01, har alltid och kommer alltid att vara en båt som får mycket beröm. Så även idag! Det är nån utav de bästa båtarna som byggts.

Själv var jag inte alls omkring när den båten byggdes, men däremot när den kom tillbaks på refit hösten 2011 och jag träffade min älskling, som då var kapten på den båten. Känns ännu idag heavenly magiskt! Att han kom till vår lilla stad, precis på rätt tidpunkt, vid rätt tillfälle! Så tacksam!

Ikväll då. Var på språkkurs och det gick riktigt bra! Nu har vi tittat på ett avsnitt till av Blacklist! Ganska rå serie, men det finns spänning där.

Nacken krånglar fortfarande....jag har fått ont i halsen på nåt sätt oxå. Jag börjar nog tro snart att jag har nåt värre fel när jag int blir bra! Kanske Bodypump skulle rätta till allting. Har inte tränat igen på flera veckor.

Annars jag fick tipset om en ganska intressant websida av min mans bror. Värt en titt på hur det ser ut i världen.
WORLDOMETER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar