1.3.20

VĂ€lkommen Mars🌞

Ja, sÄ vi har dÄ Àntligen fÄtt vinter och köld! Snö har kommit och det var -14*C inatt.
Vaknar till en solig vacker vintrig söndagmorgon.

Men vÄren Àr pÄ vÀg snart, sÄ det Àr ju sÄ hÀrligt! I Är Àr det ju skottÄr annars om ni inte mÀrkt det. Men idag Àr det första mars!! Det kÀnns att det Àr nÀra vÄren!


Älsklingen Ă„kte till jobbet en svĂ€ng, pojkarna sover och jag skriver och lyssnar pĂ„ musik....vi ska fortsĂ€tta kakla vĂ€ggarna i det tredje badrummet idag. Det gjorde vi Ă€ven igĂ„r. Vi var och tittade pĂ„ golvkakel oxĂ„ och jag tror vi bestĂ€ller det nĂ€sta vecka.


Coronaviruset sprids ner och mer...och hÀr Àr uppdateringarna:
DET NYASTE OM CORONAVIRUSET

Jag Àr sjÀlv inte alls rÀdd för coronaviruset. Jag Àr frisk och tror inte jag skulle ha nÄgra vÀrre problem. Men tÀnk hur det sko kÀnnas om det var du som överförde smittan till nÄn som dör. Det sko vara riktigt jobbigt.

Det jag Àr mest beredd pÄ, Àr att fylla frysen och andra matförrÄd och andra vardagliga saker. Om vi fick viruset till vÄr lilla stad och folk skulle fÄ panik, skulle det int dröja lÀnge förrÀn hyllorna gapar tomma i vÄra matvaruaffÀrerna.

En varning har Àven kommit frÄn WHO att det nu finns falska kÀllor som ringer och lurar folk pÄ pengar med att sÀga att de ringer frÄn WHO. TÀnk vilken sjuk vÀrld vi lever i. Att det alltid ska finnas folk som utnyttjar situationer som detta!

Dagens foton..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar