3.4.20

Westwood trappa

Fredag! Denhär dagen har gått fort! Jag for till jobbet som vanligt, men redan klockan åtta åkte jag en sväng till huset. Dit kom min s.k lärare och granskade den vattenisolering jag gjort. Och allt var bra!

Så vad skönt det känns nu!!
Nu fortsätter jag i samma stil och gör vattenisoleringen klar i de två andra badrumnen så småningom.

Det var andra gången han, läraren, påpekade att det syns att jag har laminerat tidigare, eftersom det gjorts så perfekt.
Jag tackar ju och tar emot komplimangen trots att jag inte ser det själv. Men klart att det känns medan man jobbar, att man har gjort sånhär typ av jobb många gånger.

Sen åkte jag tillbaks till jobbet. Kollade igenom alla de Uponor krökar medmera, som kommit till 117-fots yachten som byggs. Det kommer in mer och mer varor till den båten nu. En hel massa abs-delar och CuniFe-delar. Alltså, delar som int är så intressant för en kvinna.


Ja, hursomhelst hämtade älsklingen mig vid halvtvå och vi körde till Nykarleby och där besökte vi Westwood. De ska nämligen tillverka vår trappa. Så vi fick kolla på olika träslag och lackeringar och jag tror nog att vi vet vad vi vill ha. De har fina trappor:
WESTWOOD TRAPPA

När vi kom därifrån åkte jag till stan och köpte lite ingredienser till hamburgare som vi ska laga ikväll. Jag är hungrig! Till lunch idag åt jag nog något av det godaste i  vegansk väg som Endivo lagar.
Jordnöts och miso rostad aubergine!
Wow, vad gott det är!

Men nu ska ni ha en skön fredagskväll!
Jag älskar denhär låten och nog är den så bitterljuv just nu i detta kaos som råder. New York har snart 100000 insjuknade i coronaviruset. Alltid när jag lyssnar till denhär låten, så känner jag nästan doften och känslan av New York....❤


Och sen tycker jag ju Shirley Bassey när hon sjunger denhär gör den med sån känsla och så perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar