1.10.20

Indien

Varje gång jag tvingas vara hemma inser jag hur mycket jag tycker om och saknar mitt jobb.

Saknar att vara igång och träffa alla snälla och trevliga människor. Och det finns många av dem på jobbet! Vi har en bra arbetsplats.

Idag sitter jag fortfarande här i soffan och väger hundra kilo. Det känns som att jag är så tung och så trött. Nu har även min kompanjon fått flunssa, så vår chef har fått stiga till.

Som jag sover och det är så ovanligt av mig. Trots att jag ligger här i soffan hela dagarna, sover jag som en stock om nätterna. Och drömmer mer än vanligt.

Jag drömde att jag var på toaletten nånstans, och när jag var klar och öppnade dörren stod en jobbarkompis där och frågade om han fick slänga in en blå pastill, liknade Mynthon, eftersom polisen kom emot honom på gatan.


Och jag ville ju rädda honom från trubbel, förstod ju att det int var Mynthon, utan nån drog. Så jag sa ok. Och efter nån sekund så kom polisen fram till dörren och fråga om allt var okej och jag sa jo, de tittade runt lite, men såg inte den blåa pastillen som låg på det smutsiga golvet invid toalettstolen och sen minns jag inte mer. Gissar att min dröm kommer från denhär tv-serien.


Sen drömde jag att jag var inblandad när mina bröder stal en bil som var en speciell en. En gammaldags bil som var röd och öppen. 


Och jag drömde om hur den bogserades och jag hjälpte till att få den in i en lada. Sen åkte brorsan och hans fru på en biltur med den. Vilket var knasigt, för det fanns ingen annan bil som såg ut som den. Jag fick panik, när jag insåg, att vi måste föra den tillbaka, eller säga till polisen att vi stal den. Så jag ringde min bror, som hade stannat på pizza i stan och det var högljutt där som om de hade roligt. Och jag blev arg och sa till honom att vi kan inte göra dethär. Vi måste föra tillbaka bilen. Sen minns inte mer....

....en annan dröm, var en lastbil, som hängde i luften, för att den fastnat i nån slags kläd-ställning och el-kablar. Och jag försökte köra om dem försiktigt, men det var precis som att vi skuttade fram bilen med fötterna....men vi satt ändå in i bilen.

Och sen ännu drömde jag om att jag var i en sal full med mänskor från Indien. Och jag försökte tala indiska.  Sen var det en herreman som började dansa till en Jason Derulo låt och alla gjorde samma rörelser till låten. Denhär drömmen kom helt klart från att jag tittade på en indisk film igår som heter Queen.


Så, sedan måndag, har jag så att säga bott i denhär soffan och ikväll har jag ännu feber, så imorgon kan jag inte heller fara till jobbet. Jag tycker synd om de som måst ta på sig mitt jobb på jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar