27.12.20

Min födelsedag

Imårse vaknade jag upp som en 45-åring. Det betyder även att ett nytt år kommer och nya utmaningar. Inte många dar kvar av detta år.

Tyky-sedlarna ska användas. Dags att anmäla sig igen till gymmet för att komma igång med Bodycombat. Det är faktiskt månader sedan jag varit på ett pass. Trötthet blandat med corona-stängning är orsaken. Men jag måste komma igång igen. Jag tror att det ger mig mer än jag kan ana. Man blir starkare både psykiskt och fysiskt.

2021. Året då jag vill leva hälsosammare, minska på socker, och äta mer vegetariskt. Det är väl de flestas önskan. Jag brukar inte hålla mig så bra, men idag, känner jag mig taggad inför utmaningen. Så jag hoppas det fortsätter så. Det är ju så olika på dagarna. 

Idag ska vi nog fortsätta jobba på huset. 

Det var en skrämmande bild på min Whatsapp imorse. Min sons fästmö råkade ut för en bilolycka förra natten. Bromsarna fastnade, och bilen hamnade upp och ner. Sonen som körde strax efter, såg det hela och han sa att han aldrig varit så rädd i hela sitt liv. Han sprang som aldrig förr till bilen, och halkade och föll dessutom i skräcken att ta sig fram.

Son tur när han kom fram till bilen, var hans fästmö okej. De åkte iallafall till sjukhus på kontroll. Hoppas hon inte behöver få nå komplikationer i nacke eller rygg. Hon blev ju ordentligt skärrad, så det tar nog säkert några dagar att komma över olustkänslan. När man såg bilden av bilen upp och ner, skulle det ha kunnat sluta riktigt dåligt. Men hon hade änglar som beskyddade.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar