1.2.21

Blodgivning

Denhär dagen har gått så bra. Men det har hänt mycket. Vi fick våra vitvaror! Härligt! 

Och nu sitter jag vid blodgivning. Det är dags att ge av mitt blod till andra som behöver det. 

Blev förvånad att mitt HB var så högt. 149. Så fick tips av min svägerska att jag ska dricka mycket vatten, för om man druckit för lite kan det höja HB.

Mitt HB har alltid varit runt 144, men förra året när jag gav mer blod, sjönk det till runt 130. Det känns inte som att det var så längesen jag gav blod, men tydligen är det.

Vi har redord i snömängd just nu. Kan inte minnas nån vinter då vi haft såhär mycket snö....det är vackert och vitt, men jag undrar hur det ska se ut när de flera meter höga snömassorna börjar smälta. 

Imorgon då. Får sova till klockan sju, och sen ska jag ta en kort promenad eller cykeltur till Optima. Där ska jag då få kurs i Första Hjälp. Det är bra! Jag undrade skämtsamt om älsklingen vet hur han ska rädda mig om nåt händer mig, så fick jag till svar att han inte tagit den kursen bara en eller två gånger....vilket ju är förståeligt. Inte sko det ha varit så bra att vara där ut på Atlanten och inte kunna livräddning om nåt hände. Så fast jag alltid känt mig trygg med honom, känner jag mig nu ännu tryggare:)

Igen en ny låt med Selena...och den har ett skönt sväng:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar