12.2.21

Så var det fredag...

...konstigt är det! För min semester hann knappt börja och nu är den så gott som slut. Men tänker inte låta ångest ta över, trots att jag älskar att vara ledig! Ska njuta av dessa dagar som är kvar. Idag promenerade jag i solsken med mina stavar till huset. Det är ca 4km. Älsklingen eldade vid huset under tiden.

Om ni int testat att promenera med stavar, ska ni göra det. Vet inte om jag använder dem rätt, men det jag gillar är farten de ger, och det ger mig energi och glädje och man använder ju hela kroppen vid stavgång. Snart far vi på lunch....fåse vad det blir. Vi hörs! Efter lunchen som blev spicy indiskt, for vi till Rautia. Beställde toaletterna, sedan hem via, bakade bullar, och medan de jäste åkte vi till Amelia-kök, eftersom vi söker efter handtag till vårt kök. Och sen hämtade vi tonåringens bil, som avgasröret svetsats på och nu är vi hemma och bullarna ska in i ugn om en stund. 
Till middag gjorde jag Quesadilla. Det blev okej, men inte så gott som jag ville. Behöver smakrikare ost och mer smakrika svampar, ja, här är receptet. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar