19.3.22

HostarđŸ€§

DenhÀr hostan jag har Àr inte sÄ kul. igÄrkvÀll mÄdde jag dÄligare med feber. Men hostan Àr irriterande. Det kliar i halsen precis hela tiden och jag hostar och hostar.

Men vaknade till en ny dag. Finn vÀcker oss vid 6-tiden. Han vet att det Àr fÄ dags att fÄ mat. NÀr han fÄtt mat vill han leka. Men vem orkar det sÄ tidigt pÄ morgonen. SÄ istÀllet söker han saker för att fÄ uppmÀrksamhet, stjÀl en strumpa, skor, tidning, trasa, kökshandduk, vad han Àn fÄr tag i, som han vet han inte borde ta och pÄ sÄ sÀtt önskar uppmÀrksamhet. Om inte det hjÀlper, sÄ börjar han hoppa upp pÄ oss och nafsar till i tröjan, att: Hej, kom igen...!! Och ibland ligger han dÀr som om vill tro att han sÄ bra att uppföra sig....Ingen annan i familjen hĂ€r har börjat kĂ€nna sig sjuk sĂ„ jag hoppas det fortsĂ€tter sĂ„. Jag anvĂ€nder munskydd hĂ€r hemma, förutom, nĂ€r jag stĂ€nger in mig i sovrummet. 


Nu pĂ„ eftermiddagen nĂ€r vi Ă„t en sen lunch mĂ€rkte jag att jag inte kĂ€nde lukten eller smaken av det vi Ă„t. SĂ„ jag verkar bli en av dem som tappar det med corona. 

Dessutom i allt mitt töcken halkade jag nĂ€r vi tog en nypa frisk luft med Finn och tog emot mig med handen, sĂ„ min vĂ€stra hand svullnade upp lite. Allt kommer pĂ„ en gĂ„ng nu, men jag Ă€r nog okej Ă€ndĂ„. Jag fortsĂ€tter be för fred pĂ„ jorden och jag tror resten av vĂ€rlden gör likadant. Jag ber att Gud ska fylla alla onda mĂ€nskors hjĂ€rtan med kĂ€rlek och ödmjukhet och ta bort hatet och bitterheten frĂ„n mĂ€nskorna pĂ„ jorden. 

Jag kommer aldrig att förstĂ„, hur en mĂ€nska pĂ„ denhĂ€r jorden kan tycka sig ha rĂ€tt att döda sĂ„ mĂ„nga mĂ€nskor och orsaka sĂ„ stort lidande och det kommer pĂ„verka miljontals mĂ€nskor förevigt. 

Jag ber Gud att han ska göra nÄt sÄ att denhÀr mÀnskan inte lÀngre kan fortsÀtta med denna förstörelse som Àr full av ondska.

Och fortsÀtter be för att folket som skyddar sig och sitt land frÄn ondskan, ska ha fortsatt beskydd, stor stryka och mycket tÄlamod i att skydda sitt land frÄn inkrÀktare. Och ber Àven för att fiendens folk som gör enligt order eller inte vet vad som hÀnder, att de ska inse att de inte kan lyssna till denna galna onda man utan försöker istÀllet fÄ honom bort frÄn makten som han missbrukat totalt.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar