10.4.22

Stew

Imårse väcktes jag av Finn när jag var mitt uppe i en dröm där segelbåtar lyftes upp på sedvanligt vis i luften och jag sko köpa en. 

Ofta sover jag lätt på morgonen, men imårse kändes det som att jag sov djupt. 

Det blev pancakes och sen promenad med Finn. Till min glädje sprang vi lite. Jag försökte lära honom att när jag säger springer, så springer vi. 

Sen startade vi vår crock-pot. Älsklingen hittade ett recept på "stew" som vi gjorde. Och när allt var förberett, satte vi crock-pot på 7 timmar. 

Efter det for vi till kyrkan. Där var det många barn och det var verkligen fint hur duktiga de var att sjunga trots att de var så små, men de kunde texterna utmärkt och var frimodiga. Och vid förbönen, fällde jag några tårar när barnen läste en bön. Vad är väl finare än när barn ber till Gud.

Efter kyrkan åt vi lunch från gårdagen. Lasagne. Sen mitt i lunchen knackar den äldre damen på dörren. Hon som kommer hela vägen hit med sin rullator trots hennes ålder. Hon kommer nog att leva till 100. 

Sen vilade jag. Bokade in mig till Studio Z för en timmes Power hour. Det var roligt!

Nu har jag duschat och ätit den verkligt goda middagen med köttsås, morötter, lök, selleri och till det mos. Köttet var ju självklart mört.

Till efterrätt Ben&Jerrys peanut butter ice-cream.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar