12.9.22

9/11

Här är jag igen och dagarna går iväg. Denna vecka åker jag till Helsingfors torsdag och fredag. Ska ta med lite mer saker till sonen. Sen hoppas jag få se på några lägenheter också.

Dagarna på jobbet går på sparlåga. Det är en tid nu igen när det inte händer så mycket. På utsidan händer desto mer nu när byggandet av nya hallen kommit igång.

Igår var det 9/11. Så jag tänker på alla som hamnade mitt däri. Vad kände han eller hon som stod där i söndriga fönstret när den häftiga hettan från eldslågorna kom närmare och närmare och svedde huden och det enda alternativet var att hoppa mot en säker död istället för att brinna upp. Det går inte att förstå...här har jag några foton från byggnaden som rasade den dagen. De har sparats här på museet vid besökte i Florida. 
Igår kolla jag på den spännande filmen Captain Phillips från Netflix som är baserad på verkliga händelser. Det var exakt i denhär livbåten som även fanns på muséet var all drama hände efter att de tog Phillips som gisslan. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar