22.5.23

Måndag igen

Förra veckan på jobbet fick jag en dålig nyhet. En av chaufförerna som körde ut leveranser hade plötsligt dött i en sjukdoms-attack. Det är en konstig känsla. För jag kände inte riktigt personen på djupet, trots att jag träffat honom varje vecka. Ibland oftare. 

Jag hörde alltid när han kom in på parkeringen med sin Schenker, eftersom lastbilen var ganska brummande. Om jag inte var där ringde han alltid och sa hur många paket han levererat: "Du har fyra paket utanför dörren." 

Jag har kvar hans nummer. Och när jag hörde att han dött, så fattade jag det inte riktigt, så jag tänkte en så dum tanke att jag borde ringa honom och fråga hur det är.....idag kom en ny chaufför som skulle ha jobbat med honom och lära sig inför sommaren. Så jag hoppas det går bra för honom.

På jobbet idag gick det sådär. Jag är lite frustrerad över hur råddigt det plötsligt blivit i lagret. Jag har inte plats för allt.

Efter jobbet hade jag tänkt laga Pad Thai, men jag ville inte fara in till stan. Så det blev mannagrynsgröt. Pad Thai får det bli senare. 

Nu har jag varit på en promenad med Finn och nu ska jag nog fara och putsa upp min båt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar