9.8.23

Toretto

Nyheterna innehåller bara dåliga händelser. Skogsbränder, översvämningar, krig, och han som vill bli president igen I USA. Han ger sig inte!! Det övergår mitt förstånd!
Om man inte tror på världens ände, så är det nog dags att börja ta det på allvar nu.
Allt kommer bara närmare. 

Ikväll har jag testat min rinkko efter jobbet. Jag tog en promenad genom skogen. Jag är ännu osäker på om jag ställt in den rätt. Men förhoppningsvist blir den perfekt.  
Jag måste verkligen ta det på allvar med att träna inför vandringen nu. Jag hoppas detdär att jag cyklar till jobbet varje dag ger mig nå hjälp iallafall. Det har varit motvind på väg hem denna vecka, så det har gått lite tungt. Flera har sagt åt mig att skaffa elcykel, men jag motiverar med att jag inte får så mycket motion då. 

Lite kul är det att vissa män, inte vill höra på det och säger att jo, nog får du motion ändå. Pyttsan!😂Inte lika mycket! När männen cyklar förbi i hög fart och de virvlar fram som nå ballerinas eller kanske flyger fram som féer, då ser jag nog svaret. Men jag låter dem tro att de är sådär snabba. Vänt bara den dagen när elcykeln är sönder. Då susar jag förbi er som en Mustang. Eller kanske som Dom Torettos bil, från Fast and Furious, Dodge Charger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar