12.11.23

Vila

Jag älskar att få ha helg och inte ha några planer alls! Nu blir det 11 dagar i jobb, i sträck, och långa dagar. Det blir nämligen inventering kommande helg. Dessutom kommer jag att ha mycket att ta hand om hemma, eftersom älsklingen kommer jobba borta. Men pojkarna är hemma och jag får be dem om hjälp.

Men sen fredag 24.11, om allt går bra, åker jag och flera andra till Helsingfors och spenderar helgen där. 

Idag firades farsdag och vårt söta barnbarn kom och firade älsklingen. Vi har aldrig riktigt firat farsdag, men det känns viktigare nu när man har barnbarn. 
Lara, kom med ett farsdagskort. 
Sen hade jag tillsammans med familjen köpt en gjutjärnsgryta.

Lara ger farsdagskortet 


Efter vi kalasat på tårta, skulle sonen, som var hemma över en natt, tillbaka till armén. På brigaden imorgon, äter han morgonmål och lunch och sen hoppar han på tåget igen och har ledigt i en vecka. Även sonen som studerar i Esbo kommer hem. Det blir nog byte till annan skola. Han har tappat motivationen helt. 

Att studera redan svåra ämnen och dessutom bli tvungen att studera på finska, jag förstår att man blir ledsen och tappar hoppet. Han var så glad och nöjd första tiden, men nu har han insett att det inte går. Det gör så ont i mig att höra hans röst när jag ringer honom och han låter helt nere. Jag tror han tappat självförtroende eftersom gymnasiet var så lätt för honom. 
Varje kväll ber jag för honom och jag vill lämna all min oro åt Gud och lita på att med böner kommer hjälp. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar