26.11.08

Så blev det ju inte som jag tänkt....

Det blev inte alls nåt kirurgiskt ingrepp idag, borde ju ha fattat det! Nej, en kontroll bara till kirurgen. Som tog typ 5 minuter, och kostar ändå över 20e....så nog måste det ju minsann komma in pengar dit!
Istället blir då operationen i januari nångång, och han ska riktigt sövas ner då. Så det blir att vänta då igen....

Nå, humöret har inte riktigt varit på topp de senaste dagarna, nu igen ska jag vara ledig, inte för att det är nå fel med det, när det snart är jul och man kan städa och baka och vara hemma med barnen och ha det mysigt, men det är p.g.a varför jag är hemma som är så dötrist!
Denhär krisen som pågår nu över hela världen drabbar många arbetsplatser och så oxå på vår. Nu var jag tvungen att ta ut all den ledighet som jag har att ta, så nu tog jag ut mina 2 "pekkanen" jag hade, en obetald dag, och nästa vecka tar jag ut min vinterledighet som jag hade trott att jag skulle kunna ta på sportlovet när alla barnen skulle vara lediga.
Så tråkigt är det och lönen är det inte så positivt med heller nu när det blir jul. Man vill ju iallafall köpa några julklappar. Jag har aldrig hamstrat med julklappar men i år ser det jättedåligt ut!
Så få se....

Nu ska jag göra nåt annat så jag inte retar upp mig över vår ekonomi...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar