19.1.09

Snappat upp...


...Måste ju bara lägga in en rolig bild för...
....att idag är den värsta dagen i historien
Måndagen den 19 januari 2009 har korats till den mest deprimerande dagen i världshistorien. Dagen kallas "Blue Monday".
Det är brittiska experter som utsett dagen till den värsta. Orsakerna till att just denna dag valdes är en kombination av kallt vinterväder, julen är slut, krediträkningarna hopar sig, nyårslöftena som brutits och den ekonomiska krisen. Den sistnämnda faktorn gör enligt experterna årets dag till den värsta i världshistorien.


Usch då! Man borde ju sova sig igenom denna dag!! Mörkt mörkt....men det är ju bara några timmar kvar av denna dag, så ska man nu inte månne klara sig igenom den ändå...


Obama har firats festligt läser jag, tittade inte på det, eftersom jag kollade på United 93.


En film som handlar om ett av de 4 flygplan, i september 2001, var 2 av dem störtade in i WTC och det tredje mot Pentagon. Efter att dethär fjärde(united 93) planet kapats skulle kaparna ha hotat med en bomb på planet, men när de skulle göra det från cockpiten så ska han ha tryckt på fel knapp och sagt meddelandet till flygledningen istället för passagerarna. Enligt en kommision så kom man fram till att de havererade kaparna, störtade planet frivilligt innan passagerarna kommit in i cockpiten, troligen för att de hellre ville krascha planet än låta passagerarna ta kontrollen över det. Så det störtade nån annanstans istället.

Man kunde riktigt känna den dödsångest som kom över passagerarna.

Från det ena till det andra....


Imorgon har vi då fått tid till laboratoriet, där ska man ta blodprov av vår 9-åring, sen ska vi och tala med narkosläkare.

Dagen efter ska vi vara där redan kl 7 på morgonen, blir nersövd, sen då blir det kirurgiska ingreppet, man får hoppas att han inte har så ont efteråt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar