17.2.09

Tisdag e så kylig....

Idag skulle alla barnen ha med skidor till förskola och skola. Jag undrar nog hur mycket de tänker skida förstås, temperaturen visar -18....det känns som om det skulle vara längsen det varit såhär mycket snö och såhär kallt.
Min man berätta, nån han känner, satt och funderade, att kanske det är såhär kallt och såhär mycket snö för att det är kris på hela jordklotet, alla företag och fabriker har minskat med utsläppen. Många är permitterade och kanske inte jordens befolkning kör lika mycket med bil....
Nå, vem vet...kanske det kan vara en orsak....att luften och miljön är friskare nu i vinter....

Ikväll om temperaturen blir lite varmare så blir det pappa-hockey med pojkarna i rinken. Det skulle vara roligt att kolla på. Jag tror nog att det är papporna som förlorar:-D

Ägarna till Piratebay hotas har ni kanske läst. Men vad vore alla dessa artister utan dessa nedladdningssidor? Jag tror att det har höjt stjärnorna till skyarna mer, eftersom många fler har haft möjlighet att lyssna på deras låtar. Även om man inte fått sålt alla dessa cd-skivor som förut, så tror jag inte att artisterna behöver lida, de är nog tillräckligt rika ändå!!!!
Kolla på alla dessa lyx-stoooora hus som artisterna bor i! Och det räcker inte med ett hus, man kan ha fler än 3 hus utspridd i olika delar av världen....och bilarna då de har!
Redan när kassetterna fanns så bandade man ju av från vänner som hade nån bra kassett, eller så passa man på att banda in från radio om det spelades nåt bra.
Så varför inte bara ta det som det är?!? Folk betalar ju för internet varje månad så varför skulle man inte få ladda ner några låtar för det priset då?? Kanske man kunde ha nån regel att man får ladda ner högst 3 låtar/månad, men vem skulle kolla det då?:)

T.ex Madonna har sålt över 250 miljoner album....så nog finns det köpare. Och ta sen konserterna, hur mycket pengar förtjänar artisterna på dessa? Madonna kommer ju till Finland och biljetterna var slutsålda på en gång, 80.000 stycken!

En konstig nyhet jag läste om, är att det i Göterborg finns en gran-dödare!:-&
Det kan vara nån som hatar granar läste jag. Gärningsmannen skär snitt i granarna så att granen dör av näringsbrist. Hoppas de får fast det skyldige!

En annan nyhet, som kunde ha slutat riktigt illa, var när 2 ubåtar med KÄRNVAPEN krockade i Atlanten!?? Det kunde ha blivit en stor katastrof!!

Åsså förstås nånting roligt....
http://www.youtube.com/watch?v=0h58fx6A6PU&feature=related

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar