26.4.09

Söndag

I förmiddags en stund efter att vi stigit upp, ringde min brors fru och fråga om vi kommer på en picknick till vår villa. Det lät som en härlig idé, så vi nappade på. Vi packade med oss allt möjligt gott. Läsk, chips, kaffe, grillkorv, kakor, kokosbollar m.m
Vägen dit var riktigt dålig på vissa ställen. Det var blött och lerigt och jag var jätternervös för att vi skulle fastna där mitt i urskogen. Men fram kom vi skumpande till villan iallafall. Hemresan bekymrade vi oss för sen. Det finns gott om fästingar precis var villan står, så det kryper lite överallt på kroppen när man tänker på dem. Vi åt gott och blev mätta. Vädret var soligt, men alltför blåsigt. Plötsligt ser min bror nåt som sitter lite längre bort på isen, som måsarna anfaller mot. Han gissar det är en havsörn, fast det ser ut som en sten på isen. Han tar sin filmkamera och zoomar in, visst är det havsörnar, säger han. Någon sekund senare flyger den opp, och sen ser vi en till. De är första gången jag ser havsörnar så nära. Man såg ungefär nu hur stooora de är. Mäktigt!
Hemvägen gick bra oxå, vi slapp att fastna fast i leran. Så man pustade ut när man kom ut på asfaltvägen.
Nu ikväll blev vi bjudna till brorsans och det blev en riktig familjeträff där, eftersom nästan alla mina syskon med familj var där. Igen en gång åt vi gott. Pizza och annat gott!
Nu är jag så mätt efter dagens "skit" man ätit, så nu blir det fasta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar